Барам професорка по програмирање!

Член од
1 јануари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
Би ве замолил да ми помогнете да најдам професор/професорка која дава часови по програмирање за средно образование поточно за програмски јазик Turbo Pascal.ако знаете би ве замолил да ми дадете контакт телефон на приватна порака.однапред ви благодарам.позз

Член од
1 јануари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
абе друже така ми дојде не е за мене за девојка ми е сака да се запише на ПМФ и сака малце основа да добие.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
абе друже така ми дојде не е за мене за девојка ми е сака да се запише на ПМФ и сака малце основа да добие.
Јас сум на ПМФ, и кажи и дека ИЧ ама ИЧ не и треба никаков PASCAL.
Ако сакаш за основа и за убав лесен почеток на факултетов, нека учи C++. Лесен е, а многу треба ваму (барем за почеток).

Поздрав :helou:

Член од
19 август 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Абе дај не го дупи чоекот - видиш дека му е хитно - си има мака штом бара професорица??? Хахах, се шегувам. Брат ако иамш проблеми около Паскал слободно кажи сум бил на државен натпревар по паскал

Член од
1 јануари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
-={K-O-R-U-N}=- ќе сакаш ли да ми кажеш кој смер си?

Член од
1 јануари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
извини шо те замарам но дали во средно си учел програмирање и дали сега ти е тешка таа струка?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
извини шо те замарам но дали во средно си учел програмирање и дали сега ти е тешка таа струка?

Во средно од информатика ни предаваа word само :):):) Пошто бев у тапа школо. Иначе многу ми идат компјутери уште од мал, али кога се стаив на факултетов од програмирање врска немав. Сеа зависи сестра ти колку се разбира во компјутери. Зашто има кај мене тешки ботови, незнаат COPY-PASTE да напраат, се запишале за програмери. Ако не е труп сестра ти со компјутери, таман ќе и биде.

Иначе имаш опција, да идеш на нешто како курс (вежби некои 10 дена во септември) на кои се повторува матерјал по математика од средно и многу убаво те учат основи на програмирање. Јас бев на тоа, и после кога почна факсот, бев многу пoнапред од повеќето :):):)

Член од
1 јануари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
Иначе имаш опција, да идеш на нешто како курс (вежби некои 10 дена во септември) на кои се повторува матерјал по математика од средно и многу убаво те учат основи на програмирање. Јас бев на тоа, и после кога почна факсот, бев многу пoнапред од повеќето :):):)
ме интересира уше само ова.дали курсот се одржувал во самиот факултет или приватно негде си бил??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ме интересира уше само ова.дали курсот се одржувал во самиот факултет или приватно негде си бил??
Курсот е на факултет. Треба да се пријавиш по е-маил или по телефон. Иначе се плаќа 6000 ден. ако си запишан во државна квота (100 евра семестар) или 600 ден. ако си запишан во приватна квота (450-500 евра семестар). Се плаќа на сметка во банка.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
алал да ти е :pos: :pos:
инаку за тој смер повеќе информации можеш да најдеш тука
Не се смеј бре :)

Ова за секој случај да го знае, да не ми каже после, ДЕВОЈКА МИ ВЧЕРА ДОЗНА ШТО Е КОМПЈУТЕР.

Вака ќе си спореди што е, како е.

Али еве се разбравме по мсн.

Kajgana Shop

На врв Bottom