КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
Мене искрено ми е жал за бабичкава. Видела нешто интересно, плус да му го направи меракот на внукот и ајде ќе оди по него, не дека знае што прави. Греота.
Воопшто не е смешно. Туку има некој такви што мислат дека едни обични глупости се многу интересни и смешни.Ова треба да е смешно?
Неможеме сите како тебе паметни да бидеме.Воопшто не е смешно. Туку има некој такви што мислат дека едни обични глупости се многу интересни и смешни.
Зошто сите. Има многу паметни форумџии, ако ти не се сметаш за паметен тоа е другоНеможеме сите како тебе паметни да бидеме.
Ако не ти е смешно - ОК. Само немој да исправаш криви Дрини и да докажуваш на кој зошто му е смешно. а на кој не му еВоопшто не е смешно. Туку има некој такви што мислат дека едни обични глупости се многу интересни и смешни.
Ти имам кажено дека си паметен како Алберт Ајнштајн ?Зошто сите. Има многу паметни форумџии, ако ти не се сметаш за паметен тоа е друго![]()
Бабата знае дека ја снимат незнам што толку вие.
Ej aj kazi mi kade da go poglednam toa,sum go propustil, vikaat epten smesno eКако и да е, бабава е оригинална.![]()
Моменот со кучето хахахахаха
Ej poima nemam koj klip e. Jas na fb go gledav. Koga igra, toa klipce.Ej aj kazi mi kade da go poglednam toa,sum go propustil, vikaat epten smesno e![]()