Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
4841,,,:icon_mrgr:,,, e sho sluchajno da ne e taka ,,,:ROFLMAO:,,,tiki aj na poedno kaVe,,,,bez sheker beshe neli ,,,:D,,
Two-cups-of-coffee.jpg

izvini za fildzhanite ,,,:LOL:,,,tie mi bea pri raka,,,,:свиркам:,,

4843,,,:icon_mrgr:,,, sega zaprimetiv deka toa h-to ,,,nasekade go shlapam ponekoja navika inercija,,,,,,,,ssshhhhmmmmmmmmmmrkkk,,,aa ,,,dobro sum go naprail,,/,,cigankata mi otkazha ljubov ,,mora sam da se pofalam,,:LOL:,,/,,,,ti kako ,,,i denes na ,rabota,,,:place:,,,,:mad:,,,do kolku si ,,,dobro be gata nemash zamena,,,:confused:,,,

4844 ahahah dobro e , dobro si go napravil , eve ijas ke te pofalam:LOL:
jas eve rabotno , praznicno , so skrateno rab. vreme , do kaj 16h:eek:
a be jas sum nezamenliva :pipi::rolleyes::LOL: koj moze mene da me zameni , ti se molam:pipi::pipi:

,,:icon_mrgr:,,, shtooooooooo,,,abe taa e luda ,,,,do 16h ,,,i skrateno ,,,na mazhi ,,da mu se skrati ,,,,:LOL:,,,,:pos:,,,da dojde kaj mene de taa de ,,ne toj ,, ,,ke me preporachash ,,,:D,,,

4849,,,:icon_mrgr:,,, leleee shto sakam churuk ,,,ko divi konji se ,,,samo dodeka gi javnesh:pos:,,,a posle od raka ke jadat,,,:LOL:

4851,,,,:icon_mrgr:,,, ne me teraj nagosti da doagjam,,,,,:pos:,,,,, a i drugi stari rani ke mi se otvorat:(:place:,,,,,,,:LOL:ako mozhev mojana da ja skrotam ,,,,maza edinica ,,,iha sho ostanuva za drugi,,,e sega ako e lobotomirana ,,,:ROFLMAO:,,,toa e druga rabota,,,,,:LOL:,,,
a onoj pogore koleshke ,,,mandalo bil ,,,vi go prepushtam na vas zenckive ,,,vie ke go motkate,,,:pos::LOL:,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom