Авто стопер (паметно или не ?)

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Сум стопирала еднаш само,и тоа не од желба за авантура,туку поради тоа што немав никаков друг избор.
Дали е паметно или не,на знам.Знам само дека ако повторно се најдам во иста ситуација,би стопирала пак,ако сака Џек Мевосек нека вози.Се надевам дека нема да се најдам....:smir:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Имам едно непријатно искуство од тоа, лол јес да е авантура и тоа ама и голем ризик е, не би пак.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ризик е, особено на отворен, простран пат. Еднаш одејќи стопирав, од салата Борис Трајковски, за до плоштад, бидејќи брзав, ама не застана никој нормално, и си платив такси :).

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
женско само аутостоп во никој случај...преголем ризик....се надевам дека и е доволно мил животот...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Не е баш паметно и не го подржувам тоа...а у денешно време и никој не те запира...не знае каква будала си

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
За паметно не е паметно...ама кога ќе немаш избор што ќе правиш мораш да си во улога на автостопер (мое мислење):helou:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Воопшто не е паметно, се осеќаш понижен, молиш некого да те качи во кола(и тоа некој непознат)..........

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
За среќа никогаш не сум се нашла во ситуација да немам избор и да морам да стопирам за да појдам некаде и внимавам да не се најдам во таква ситуација, подобро ќе тргнам пешки отколку да се качам со некој непознат.
Сепак не е ама ич паметно, поготово за женско

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ne sum za avtostop. Mnogu e rizicno.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Nikogas ne sum stopirala, no sea mi zabivte ideja vo glava haha(se salam)... nikogas sum nemala potreba da stiganm nekade na toj nacin. Nekogas ako nemam izbor(se nadevam nema da se najdam vo taa situacija) nemozam da kazam deka ne bi stopiorala:salut:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Умре времето на автостопоирањето.......на оној вистинскиот автостоп....со ранецот на грб и пасошот во џеб...

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
За мене стопер не е баш некоја паметна работа.. од кај знаеш со кој ќе се качиш и како??? хм.. .имам само еднаш одено ама со уште двајца другари... и после никогаш... кога си имаш пари во џеб и кога си знаеш дека си у сигурно возило покрај сигурни луѓе ... друго е.. за тоа не се ни замарам :)

S

StereoLove

Гостин
Воопшто не е.
Ете ке кажам една случка со мојата другарка.
Бевме на гости кај една другарка во друг град и бидејки се јавивме на автобуската станица ни рекоа дека автобусот нема да дојде почнавме да бараме решение.Таа збореше дека треба да правиме автостоп затоа што не можела веке да чека.И кажав дека не е најпаметна работа тоа.И застана една кола,типот страшно изгледаше.Таа сакаше да се качи,но јас не и дозволив.По таа кола пристигна и едно такси.Тоа беше пријателот на еден мој братучед,срека што ме препозна,беше темница.Се качивме и не однесе до дома.
По два дена дознав од тој пријател дека тој што сакал да не одвезе бил човек кој ги собира девојките односно како еден вид макро и дека бил од странство.Да влеговме во тој автомобил којзнае што би се случило не сакам ни да помислам:jaj:

Член од
25 март 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
Ako e nekoja ubava vozacica, neka me ostavi na sred pat, nama da se lutam :)

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Никад не сум автостопирал, можеби некад ќе пробам, искуство плус.
А незнам зошто сите се плашите толку, ретки се такви случаеви на психопати и силувачи и убијци. Летово зборев со еден тип што идел автостоп дури во Исланд, и ништо не му се десило, и уште иде (и на море дојде автостоп).

Kajgana Shop

На врв Bottom