поред ? (леле кратовскиов како не ми иде ) ...ја мислим дека треба заедно да праемо, на исти ден ...шо викате (или со ,,поред,, мислеше на ова , или па нешто др... сори знаете кратовски ми е слаба точка :kesa
znam deka prvo ko ke sednes na pc otvaras kajgana zatoa citaj sto ke ti pisam PRILOGOT NAJDOCNA DO 18 CASOT DA MI BIDE PRATEN razbiras.Zaradi toa nemozev za Stumica da otidam razbiras se ispokarav i do utre do 7 treba gotovo da bide sto pobrzo pratis toa podobro :back:
Срекен ти роденден (и овде ке ти се извинам што не сум на роденден) СОРИ
нека се во животот ти се исполни, оваа вечер да ти се исполни тоа што најмногу го сакаш (знаеш на што мислам)потоа да си се запишеш на факс, многу здравје, срека и љубов.СРЕКЕН РОДЕНДЕН и добро дојде во новиот свет
Посетете ја официјалната веб-страна на Орце Николов http://www.orcenikolov.edu.mk и на истата пронајдете најразлични информации од сите области (спорт, музика, филм, шоу-биз, голем број на занимливости-актуелности и многу повеќе) посетете и уверете се сами
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.