[zEUs] 24 јануари 2009 Не си знаела дека гатам , не сум тачен сеа ќе идем да играм фудбал на вакво време xD , ае поЗ ... па ае дој покасно на мсн таке се ти е подобро
Не си знаела дека гатам , не сум тачен сеа ќе идем да играм фудбал на вакво време xD , ае поЗ ... па ае дој покасно на мсн таке се ти е подобро
ЗАЦ 24 јануари 2009 хеј ако си подобро спадни денес околу 5 накај центар таму ке бидеме само титни ми ако доагаш :back:
[zEUs] 23 јануари 2009 Па... ок може да се каже , ама тоа не е важно, важно е ти како си подобро си денеска ?
[zEUs] 22 јануари 2009 Ќе ти пројде ко на кутре и не се грижи за ништо, сите работи во животот се мали , ае да оздрај побрзо ...:back:
Ќе ти пројде ко на кутре и не се грижи за ништо, сите работи во животот се мали , ае да оздрај побрзо ...:back:
[zEUs] 22 јануари 2009 Проблеми , не ме плаши и сигурно не се големи а , а не се секирај за мене не се дружим со љубовте некако денојве сум слободен од нив и супер се осечам
Проблеми , не ме плаши и сигурно не се големи а , а не се секирај за мене не се дружим со љубовте некако денојве сум слободен од нив и супер се осечам