Mr.Crowley 17 јануари 2009 gi zemav i dvata od elite veke nema kiss maicata mi e destroyer a duksot dresed to kill
Paranoik 16 јануари 2009 ...Стварно немаш попаметни работи на кои што треба да се посветиш во 11 минути до 5?...... ...Јк, јк, знаеш...:back:
...Стварно немаш попаметни работи на кои што треба да се посветиш во 11 минути до 5?...... ...Јк, јк, знаеш...:back:
Mind In Motion 16 јануари 2009 Брат. Вечерва ја барав онаа. Али нигде не ја најдов. П.С. Вистинскиот сливар не кажует дека е сливар. Пример ја не кажувам Мухахахаха
Брат. Вечерва ја барав онаа. Али нигде не ја најдов. П.С. Вистинскиот сливар не кажует дека е сливар. Пример ја не кажувам Мухахахаха
Il Chino 15 јануари 2009 (H) )) Ајде одма, ама да ми враќаш во следните две недели кога и да можеш д адаваш репутација!
Il Chino 15 јануари 2009 ''Ако не, пиши му на Јове или некој друг админ'' Сега сум админ, можам да те полнам со црвенки кога сакам! .!. sucker
''Ако не, пиши му на Јове или некој друг админ'' Сега сум админ, можам да те полнам со црвенки кога сакам! .!. sucker