Paranoik 14 јануари 2009 ...Епа онака, сакам да ти докажам дека сум добра личност, пошто глеам дека слабо ми веруеш...Ahwell, aко така сакаш...Лет д грининг бигин...
...Епа онака, сакам да ти докажам дека сум добра личност, пошто глеам дека слабо ми веруеш...Ahwell, aко така сакаш...Лет д грининг бигин...
Paranoik 14 јануари 2009 ...епа сега се останува на мојот збор, на кој што треба да му веруваш...И да ми кажеш што треба да направам за да ми поверуваш дека сум фина...
...епа сега се останува на мојот збор, на кој што треба да му веруваш...И да ми кажеш што треба да направам за да ми поверуваш дека сум фина...
Paranoik 14 јануари 2009 ...Сериозно...38.5 степени...Али, како сакаш...Ако сакаш можеш да дојдеш у Скопје да провериш...
Paranoik 14 јануари 2009 ...Please tell me?.......Не можам да мислам , имам многу висока температура...
Paranoik 14 јануари 2009 ....Знам за предизвикот...And you should seriously think it over......You'll realize that I'm a very good girl...
....Знам за предизвикот...And you should seriously think it over......You'll realize that I'm a very good girl...