E `EsCaPe` 4 јули 2008 Душенце еве уште едно тортиче... Happy birthday to youuu ! Happy birthday to youu ! Happy birthday Dear DULKAAAA Happy birthday tooooooo youuuuuuuuu !!! ( jesteee:pos: )
Душенце еве уште едно тортиче... Happy birthday to youuu ! Happy birthday to youu ! Happy birthday Dear DULKAAAA Happy birthday tooooooo youuuuuuuuu !!! ( jesteee:pos: )
Scream` 4 јули 2008 Фалаааааааааааааааааааааа Габииииииииииииииииии ************************************************************************
Фалаааааааааааааааааааааа Габииииииииииииииииии ************************************************************************
Gabu 4 јули 2008 Среќен роденден Душееее и све желбе да ти се исполна :wink: Еееее и ти ја фати шеснаеската Поздрав :salut:
Среќен роденден Душееее и све желбе да ти се исполна :wink: Еееее и ти ја фати шеснаеската Поздрав :salut:
OMGWTFBBQ 2 јули 2008 ќе ти пишам ако престанеш да ги слушаш авенгед (јееее доживотно ќе бидам ослободен од тоа да ти пишам на мсн jea
ќе ти пишам ако престанеш да ги слушаш авенгед (јееее доживотно ќе бидам ослободен од тоа да ти пишам на мсн jea
OMGWTFBBQ 2 јули 2008 guess who's back on kgn... Dushe the avenged fan :nesvest::nesvest: аман бе , само едни исти пишуваат , се натпреваруваат кој повеќе ќе пише :pos2:
guess who's back on kgn... Dushe the avenged fan :nesvest::nesvest: аман бе , само едни исти пишуваат , се натпреваруваат кој повеќе ќе пише :pos2:
E `EsCaPe` 1 јули 2008 Мхм мхм мхмммм ..ама ја би у Тинекс... И прво десерт пошо ми е успут, и после на јадење у Шатци ....ахахах..
Мхм мхм мхмммм ..ама ја би у Тинекс... И прво десерт пошо ми е успут, и после на јадење у Шатци ....ахахах..
E `EsCaPe` 1 јули 2008 нешто бе .. се зезам.. ГЛАДНА СУМ АУ АУ АУ АУ ...И Милка ми се јадеееееееееееееееееееееееееееееееееее... ауф.
нешто бе .. се зезам.. ГЛАДНА СУМ АУ АУ АУ АУ ...И Милка ми се јадеееееееееееееееееееееееееееееееееее... ауф.