*OSS*
Поени од реакции
43

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• хехе...ајде бе и јас сум за мини турнир...језда последен ке бидам :S :))
    иначе појачала иам напраено две моно по 50 вати...:) и фуЧат..:) тенкс, бат мај фрајдеј ивнинг уил би боринг...гуд лак вит д стадинг
    Женска,ќе те аднем на мсн,треба да се договорим нешто со тебе :icon_lol:Edit:пошто немаш мсн на профилов,пиши ми го да те аднем :)
    леле душичка...ај па и тие без душа у сабота и недела со школо да се замараш..нц нц нц...срам да им е...:ne:

грац за “Мислење и говор“... а шо се полага по тоа, треба да докажеш дека моеш да мислиш :pos::pos::pos:...

иначе...тоа што го учам практично да го представам...т.е. пракса :) (правам појачала итн итн...) иначе, НЕ...ај хејт втора смена...

си ју саншајн...
    неам сеуште инсталирано мсн...блах :) башка втора смена сум у школо од 1 до седум ипол ме нема дома :) плус вторник и четврток од осум ипол до десет на курс италијански...така да втора смена = ретко на мсн...:(...колку бедно во сабота да полагаш :):):)
    хаха...ја моментално инсталирам Microsoft Office (да, да...неам...ни мсн ни ворд..:))...иначе и кај мене исто, сите се надеваат на одложен тест, ни последна опција не ни е да фатиме да научиме...

иначе...ти текнуе на анимацијата што ја напраив со Гујо??? Позната станала ХАХАА....не ми се верува еј...идам у школо сите за таа ми зборат...другар ми вика: Пушти се после на мсн, да ти пратам линк од една анимација...Јас ни на крај на памет: А шо анимација? Он вика: Абе со груевски што инсталира преродба и му се кочи компјутерот...лее, јас се згазив од смеење...никој не ми верува дека јас ја напраив ХАХА...еве сеа и на кајгана ми ја бараат...ја стаив на deviatart за да привлече посетители :))
    P
    Ух..закон! Сг иду да спију. Ајде и ти. Чека не пут. :)
    Btw среќан нек ти е! Бацуфкии..
    P
    Такој ти е тој. *
    :):):):):):) loL BE.!!! Онј пут другар ми ми вика: Куде ќе идеш бе? Lol,lol,lol. Учите заедно ако сакаш,после ќе ви дам тест за проверка на знаењата. :pipi:
    P
    Хахахахахах,кажа такојјјјјјјјјјј,ааааааааааааа!!! Часту те цревца. :)
    P
    Само ќутив човече..не студирам читање на мисле јеботе.
    Аиии мајката. Јас стварно ного глуп. Имала си галерија, а на мене не ми текнува да видам ццц...Ок е сега, знааме се кој сме шо сме:)
    P
    Хахаха,ма није за њега спрема мене..него е за њега спрема себе.
    Зборисмо ичера сат време..јави му се и ок ми звучи иако проваѓа низ тежак период.
    Цело време сака да ме заштити од нешто.
    Знам знам за денеска оти беше неработен ден :), ама викам утре ли немате па затава денеска сте дома. Ама nvm.
    Иначе ти втора година на факс си, рајт?А со калиопи на шо натпревар заедно имате одено? Германски?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom