OMGWTFBBQ
Поени од реакции
4.420

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• shut up tiger ..... иде избор за најкајганџии мислам да ве гласам најзаљубен пар.
    be champions !!!! :):):)
    Now now, don't talk shit. Me loves WoW. But me doesn't play WoW. :) Немам време да ја играм иако го имам дома BattleChest изданието.. Сепак, I know how to control myself. :)
    Pa незнам, само тој е торентот. Сигурно 13-14 гб нема да слегнуват повеке од 60,000 луге за џабе.
    Ах уште со тој резултат си се тешиш... ОК
    Свршувај на головите од тој натпревар, ние сме малце понапред... малце повише. :back:
    Ааа, зашто сега а не пред 3 дена, па уште прашуваш како, види '' В '' дали е на мсн ? :D Aко не вечер ке му спомнам .
    Ај бегам јас, се глеаме после .
    Боље кај неа него кај шоферот, твојот класен што ти предава Социологија, грам мозок што нема, ем, знаеш дека ми е омилена .

п.с. Чим правиме муабет на кајганава, можеш само да претпоставиш колку е интересно на факс, ниеден плаг ин не им е инсталиран, ни за јутуб ни за флеш игрите, а неможат да се симнат .

п.м.с. Дај на биљард утре да идеме, ако нејкат скотовиве ја и ти уан он уан, мизерија е дома .
    нц нц за ПП-то, убаво имаше некој напишано таму, да влезе фан на Интер ке ви се смее, Дац џандарот, али во право си бе, нема лабаво . Него ке идеш денес у ЈБТ, ако одиш, кажи ми ако знаеш Ачкоска која смена е, да и се стаам некој ден сакам .
    Јас мислам дека ти побарав нешто али ај, се снаоѓам и без твоја помош. А за аватарот, најдоброто смајли од мсн бре, со Мац порано се остававме со истото, и не ја мешај ју ноу ху, да не почнам и јас па да станеш Параноичен . . . . ако ме сфаќаш што сакам да кажам .:smir:

п.с. Колку смешно делува аватаров мој у твојата листа на пријатели :D .
    Вел хај дер . . . него, на факс сум средувам за проклетата ебана диплома, тапа досадно, дај некој линк интересен .:ne_zboram
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom