Ј
Поени од реакции
266

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ејде де, за маце ли е работава, нема да го осетиш хаххаха, пази другиве да не ти се свртат..:)
    Ако де тоа плус што си имате со Псај терајте, еве една метла од мене за почист пат..
    Ова не се пропушта, псај се одзеде, нели виде.. :)
    Јован шо нечинит бе сега..? Во најубав комбинација те пикнав, има да се снеможиш и да бараш уште, место фала да каеш се жалиш ебаго...
    :pos::pos::pos::pos::pos:
    Океј, писмово до воајерите ти го поштуем. Сеа едно ја тебе ти упатувам.

Драг перверзен охриѓану, ако не ти чинит, не идај. Мислам дека претерав со муабетите, а резултатот е што ја разбудив твојата перверзна фантазија во која фигурирам јас со две жени во некакви одаи. Според твојата возраст, пубертетот треба да ти е веќе минат, но твоите хормони очигледно уште активно работат, па за да би те смирила морам да превземам некои мерки, ко на пример:
    http://www.vat19.com/blog/fat-women-bbw-singles.jpg

Ако и понатаму си напален, имаш хормонален поремеЌај... или ја сум превише секси :icon_lol:

Дискусија затворена.
    Ај доста со перверзии, претеравме :icon_lol: Меѓусебно си ги спамираме профилите човече,ќе извадат луѓево муабети :pos:
    Лека ноќ и фантазиркај си лезбејчиња ти :back:
    „PSYtisfaction, Крејзи ин Лав, Мариче, ЈОВАН и некои други јебозовни МОМИЧИЊА...“:nesvest:
    Се стави себеси во кош со... жени? :vozbud:

Ќе дојдам, одувек сум сакала лезбиан парти- но мен алауд. :pipi:
    Со кој бе, каде, шо, како, ќе ме викаш? :vozbud:
    Геј си, сеа знам не ќе речеш од инает, ама нацки шо ќе најдеш друга да ти носи кафетин на цицка :pos:
    Да види цел свет дека си дудлач перверзен! :pos: Ам ако де. :icon_lol:

Си праел споредби на цицки море мањак? :pos: Утка си напраил голема, моите не се ни третина од на Крејзи, а за Мари4ето неам рачно проверено. :icon_lol:
    Девојче со цицки... таман работа без цицки да бев бе :pos:
    Колку толку, се наоѓа чат-пат...

Не идам на мсн бе, протестирам против месинџери, ме мрзи да куцам сеа :icon_lol:
    Епа договорено, ем гага престој за мене, ем гага цицки за тебе, ем ќе цути охридскиот туризам :pos:
    Те аднав, ама нема често да ме глеаш, не висам таму многу :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom