Ј Ј Јован 22 ноември 2008 ама вие нишо друго на кајганава не пишите... само таму иначе друго да те прашам... дали познаваш некоја мартина од пробиштип... прва средно е ваљда...
ама вие нишо друго на кајганава не пишите... само таму иначе друго да те прашам... дали познаваш некоја мартина од пробиштип... прва средно е ваљда...
R reactive89 22 ноември 2008 онака интересно... убо си пишав ја на драга кајгана оти денов ќе ми е ваков... Иначе нишо посебно... учам нешо за колоквиумите и така :back:
онака интересно... убо си пишав ја на драга кајгана оти денов ќе ми е ваков... Иначе нишо посебно... учам нешо за колоквиумите и така :back:
Маца_мк 21 ноември 2008 нели? пробај, па кажи какви резултати ќе има, да не има нус појави(влошување на расположението и плачење)
нели? пробај, па кажи какви резултати ќе има, да не има нус појави(влошување на расположението и плачење)
Маца_мк 21 ноември 2008 добро познато ми е така ми е скоро секој петок кога сум втора смена дрмни малку алкохол, одма повесело и боље ќе ти биде хехе
добро познато ми е така ми е скоро секој петок кога сум втора смена дрмни малку алкохол, одма повесело и боље ќе ти биде хехе