PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ме има бе од страна али не се глеам ти реков грешка, битно децата ги бендиса, сеа ќе доеш на кафе?
    И башка убај деца не испѓаат од грди родители нели?
    Леле мор несреќава за идеалниов од Велес била,леле мори ќе си умрам млада од мака.
    Да бе ти ги видов апла си ги испрчила, викам чеј да видам шо имат, и морав да пофалам бе ти смета? хаха
    ААА да сликине ти ги глеав убај ти се и ти си уба така да знајш... ево едно зелено од мене :)
    Еј ќе прочита мужон ќе се заинтересира ептен, кој нејќе две у тим.... хаха
    Не ми прај сеа дополнителни непристојни предлози хахахаха..
    Слушај, ијам муж здрав прав се е ко шо треба, немој муабет да ми вадиш дека пикам рука у женски гаќи, тоа со руката беше онака божем (био ) енергија мор...
    оф што не ќе си исчекам на моја глава... така да без секирации, не те пипам :)
    ммм

Јас јес да сум настран, ама Ива... ова муце премногу!

Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно... Ќе се соединат нашите братски мочки во едно...

:pos2:
    Не, не имаше тренпасинг на моја територија. Не може да помине неказнето :)
    не е фер.

ми го зеде постот со мочкањето и означување територија.
    Ела да се биеме сега, за да има оваа орда еден водач а не двајца... рог со рог!
    Ех, па и ти... Не е задомаќинување:)Само му го јадам слаткото и си водам љубов чат пат:)
    Поздрав и дај да те видам уживо:)
    Бев излезена. Се вратив. И сеа чекам да дое 2 минути до 6 зашто живеам на 20 метри од Соборна.:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom