Magde. 25 ноември 2008 три дена си само на факс? леле закоооон еј. јас сум на психологија. добро ти кај си и како е можно 3 дена да учите бе?
три дена си само на факс? леле закоооон еј. јас сум на психологија. добро ти кај си и како е можно 3 дена да учите бе?
Magde. 25 ноември 2008 утре не си на факултет? јас сум од 10 ама кога ќе испиеш бунар со кафе нема шанса да легнеш рано плус кајганава е жива зараза
утре не си на факултет? јас сум од 10 ама кога ќе испиеш бунар со кафе нема шанса да легнеш рано плус кајганава е жива зараза
Magde. 25 ноември 2008 ти само извести,заедно сме посилни..ја ќе известам уште некои други членови и ќе видиме кој кого замара :zlo: ја си пуштам музиче на радио и уживам
ти само извести,заедно сме посилни..ја ќе известам уште некои други членови и ќе видиме кој кого замара :zlo: ја си пуштам музиче на радио и уживам
ФлоуБТ 21 ноември 2008 Ќути, не прашвај Појма немам и јас, сега втора година слушам Еднаш да се заврши оваја, после ќе гледаме за другите Иначе вкупно 4 е факултетот
Ќути, не прашвај Појма немам и јас, сега втора година слушам Еднаш да се заврши оваја, после ќе гледаме за другите Иначе вкупно 4 е факултетот
Medea 21 ноември 2008 Не, бре, прво на татко ми ги редам, моите и на сестра ми, и на крај на мајка ми Не е забавно, ама така ми доаѓа Поздрав смајли!
Не, бре, прво на татко ми ги редам, моите и на сестра ми, и на крај на мајка ми Не е забавно, ама така ми доаѓа Поздрав смајли!
ФлоуБТ 20 ноември 2008 Богами мачна душа, ама ЈБГ, шо ќе прајш Остај не прашвај, ми се плачи Сега ми дојде на 2 месеци, ама сега нареден пат изгледа на лето дури
Богами мачна душа, ама ЈБГ, шо ќе прајш Остај не прашвај, ми се плачи Сега ми дојде на 2 месеци, ама сега нареден пат изгледа на лето дури
RockLady 20 ноември 2008 ..Штом моеш со правното..веруј моеш и со медицината! =) ама нема пр..тука сум јас =)
ФлоуБТ 20 ноември 2008 Не да ми фааааааааалиии Сега пред недела дена дојдов тука, си бев домче малце и така
ФлоуБТ 20 ноември 2008 Ех да си се вратам сегааааа Инаку арно е и тука, шо знам, се трпи некако. На факултет, ќе шетниш малце низ град, кафе-мафе и толку е денот
Ех да си се вратам сегааааа Инаку арно е и тука, шо знам, се трпи некако. На факултет, ќе шетниш малце низ град, кафе-мафе и толку е денот
RockLady 20 ноември 2008 ..Три предавања во недела? Топ..камо и нашево да беше така.. ..ја учим медицина...фармација...тешкоо ама убоо =)...
..Три предавања во недела? Топ..камо и нашево да беше така.. ..ја учим медицина...фармација...тешкоо ама убоо =)...