Луси
Поени од реакции
20.787

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Еј Луси!!!сестра ми дојде!!!!онака изненадно!!!!ете што значел сонот!!!хехехе!!!почни на тв да работиш, ќе млатиш пари!!!
    Ќе ти ја покажам:)Во 16:15 пред Венеција,ќе носиш бело шалче,ваљда ќе те познаам.Јас имам црно со бели ригички и црно капутче.Се гледаме.
    Ам ај у Венеција или у Карма,каде сакаш,се исто ми е,само да е 15мин порано и да бидеш точна и да знам како да те препознаам:)
    :)Ни најмалку.Го немам видено,а живее во близина,но ок сами ќе одиме.Неможеш да испаднеш 15мин порано,во 17 имам закажано за на фризер,жена со обврски сум:)Да не го брзаме кафето,затоа.
    Не ми е во пријатели или јас негледам добро.Сепак знам за кого се работи:)
    Добар ден,псај не прави проблем за шеќерот,но ја бара вистинската:pos:
    Кој е ма,немој да ти расплачам сега,ќе умрам од љубопитност:)
    Иначе е псај е многу фино момиче,паметно,воопшто не е иронично,ниту саркастично,сеир и ремет не поштува и уште е невина,во многу тешки дилеми е падната поради тоа прашање:icon_lol:
    Се јави публиката:icon_lol:Бушав знаеш дека за тебе не правам проблем.Ти мор ме замисли сега,ја и маж ти пријатели,е ај плукни кој е?
    Ќе ти покажам,не плачи.Ја дигаш едната нога,па по неа другата,правиш диши издиши,фрлаш лева цицка преко рамена,собираш стомак и готово.
    Немој да ме стави маж ти на црната листа,сосила проблеми:icon_lol:
    Децата не те слабеат по дома?Маж ти за што го чуваш:icon_lol:
    Ама ај ќе те земам,ќе ти стегнам една:icon_lol:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom