Ann'
Поени од реакции
9

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• .. ц цц ц лжга една...те мрзим..ич не моем да те поднесем..

/лажем...
    ...еј утре мара сака јакна да купи..мислим да тражи..да најде..сакаш да идемо? заш а треба кај вујко ми да идем..ама не идем!! а?
    ...не се праем заебана..и не сум... туку другите ги заебуам...а тебе тие просто едноставно криво!! ..пеер заш никад не одговораш на прашањата?? ПЕЕР си
    ..кој бе? тој шо ти реков..е ако е тој..баш е ТОП...ама овој шо ми е на аватар..тој е најтоп..тој мн си го сакаам=)
    ..пеер ти пишав на мсн!! еј беше на зубар или купуаше нешо ..или пак свете??
    ...те сакам

* лажем и фала з акомплиментото ..ја пуфла..? памтим и враќам!!! Стоко!!:nerv:
    ..чек д авиам шо ќе каже куглата..и ..и ..и .. таавели..ајде...опросттено за
    последен пат!!!
    ..ејј..сеа дојдов ејј ужас 7 часа..=(
    ..јадев се прејадов и ме боли сеа стомаков..и слушам нирвана кам ес ју ар..ГИ обожаааааавам!!
    ..инаку те сакам!!
    ..да..ама нема везе...ќе учим био и фармацевтска технологија
    ...инаку Д Грејт ја пееше македонија со дадо..ТООООООООООООП
    ..Д грејт..уште не пееше..моеш да уклучиш и да вииш кј ќе пее со дадо топиќ...ајде!! еј пупи..и знаеш дека те сакам!!! мноооооооооооогу
    ..епа номинирани имаше 9..и треабше да излеза двајца..као казна..и излегоа мика..таа новата и моле вона да излезе..ама излезе и нашиов кристијан..ужасно!!!!!! знаеш како ми е криво..а баш се трудеше!!!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom