Aj наредно идење,кое би требало да биде или викендов или за два викенда,ќе идемо на кафе Видиш,ја сум забраела дека ти уствари студираш у Cк,си мислим све у Струмица си
Па неможам ни да ти речам поубав да си купиш хаха
Фала во секој случај
P
Polaroid vanity
Јаооо,отишла си веќ. Ц !!!
P
Polaroid vanity
Аааааа ту сиииииии... како си ми? Како беше ичера?
И дај не бегајте...још малу. :back:
С
Сатори
Нормално дека сте поканети бре ...
Поентата е да се видиме што повеќе кајганџии.Ние ќе стигнеме малку покасно најверојатно.Но знам дека ќе се собираат во 17.00 пред Бариста.
Тука негде околу сум
Еве сега домче си се прибрав за празнивице и продолжениве викенди, па баш ми е убаво
P
Polaroid vanity
Абе ја сам дома.Али ти си на много поубаво место,нели???
P
Princ
Мене твојов профил ме потсеќа на песната "хеј мала мала, кад би била мало старија"
С
Сатори
Sunshine, јас ќе поминам Скопјеленд во сабота на мини-собиранката во Бариста, што значи, ако си расположена да дојдеш да се ѕирнеме ќе бидам најсреќна на свет. :back:
Патем, малку убавина за драгата:
:pipi:
P
Polaroid vanity
:back: Бебууууу... :back: :back: :back: :back: :back:
Ево ме домаааа Издизам се културно.
Абре супер е ееее...ајде и ти дома.Абе па а на гости кт? :icon_eek:
Имај најубав викенд ииииии :kesa: :helou::smir::back:
P
Polaroid vanity
Hihi,a znachi .. a? :smir: Hihiii,zaakon bre... aj kje zborimo.Ja ne mozhu od doma na net...pc ne mi e ok.Vidimo seeeeee!!!:back: Ljubim te.
Izvini za latinicu.
P
Polaroid vanity
Јој бе,ја неам зборови за њум.Само да знам откуде ги е вадила прашања и мирна ќе ми е душа.Измислува доста и затој одговори све...али не се надам на ништо пошто као прво неам среќу и као второ неам тачно напишано. Ти задоволна? :back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.