Кајгана форум

ЈуријАркадиевич
Джонтра Вохохолта
Джонтра Вохохолта
Не постоиш за мене веќе.
ЈуријАркадиевич
ЈуријАркадиевич
Уште колку пати треба да ги фаворизирам навивачите на Интер за да постојам за тебе?
Джонтра Вохохолта
Джонтра Вохохолта
Со оглед на тоа што имаш кажано тешки зборови за нас интерашите, ќе помине уште некое време.
Ајде до мај ваљда ќе почнеш да постоиш малце ако искрено честиташ на Скудетото.
На врв Bottom