Кајгана форум

Goodfella
Goodfella
Па најверојатно да :D
Ти?
Хоуп
Хоуп
Уште ме прашуваш. Само со карти како?
Goodfella
Goodfella
Па уште нема ништо, ваљда ќе пуштат онлајн.. ако не ќе се снајдеме некако бе, мора да се оди :D Dream come true е ова... :D
На врв Bottom