Кајгана форум

Goodfella
Goodfella
Се исплаши? :D
нема мислам уште мн време да ме држи ова гледање бе.. ќе фати суша кај да е...
Хоуп
Хоуп
Да хахах. Одма седнав да гледам :)) која беше наградата за највеќе гледани?
Goodfella
Goodfella
Не ме оставаш да те поминам бе :( За наградата треба Вато да го прашаш, јас не би знаел :((
Хоуп
Хоуп
Како мислиш не те оставам да ме поминеш? :)) Ех Вато :(
Goodfella
Goodfella
Таман видов на летер имаме исто гледано, пак ми избега за еден :( Ќе има изгледа фото финиш :D за второ место :(
Туку има сеа некој нов Вато? if you know what I mean :D
Хоуп
Хоуп
Еден и единствен е :D
Абе зошто онака со филмот од клубот? Не е за толкава оцена... мене ми се свиѓа.
Хоуп
Хоуп
Еј ама и не е точно тоа на летер. Не ги брои репризите.
Goodfella
Goodfella
Глупа идеа и лоша реализација ми е филмот. Не знам како може да ти е добар, ваљда ради мрачната атмосфера. А може и Дрејвен убав ти е :D мене бљак...
А да, не е точно, ти 4 репризи имаш, јас 2, ама сепак ми се совпаѓа таа бројка шо ја покажува со мувиспотинг ради кратките филмови (3-4=1)
На врв Bottom