Кајгана форум

Хоуп
Хоуп
Џабе...
Џ
Џонтра Волта
никогаш
Хоуп
Хоуп
Чао
Џ
Џонтра Волта
.......
Џ
Џонтра Волта
koa keme otblokiras bro? :OOOOOOOOP
Хоуп
Хоуп
Никогаш
Џ
Џонтра Волта
зош?
Хоуп
Хоуп
Прекини да ми плачеш по слики ќе те убијам
Џ
Џонтра Волта
и под прозор ќе ти плачам ако треба.

п.с не ти плачам по слики, ти wow-кам.
Хоуп
Хоуп
Плачеш плачеш
Џ
Џонтра Волта
zs?
Џ
Џонтра Волта
zs?
Хоуп
Хоуп
Нз
Хоуп
Хоуп
Нз
Џ
Џонтра Волта
Празен ми е четот безтебе......... :(
На врв Bottom