Кајгана форум

Хоуп
Хоуп
Дома сум...
Не знам што ми е. :'(
Goodfella
Goodfella
ауу.. се надевав тоа второто да е :(
а да не си заљубена случајно? :Р
Хоуп
Хоуп
Не ништо поразлично нема од претходно кога гледав повеќе... којзнае што ми е :))
Хоуп
Хоуп
Ај сега види :D
Goodfella
Goodfella
ејј е тоа е веќе подобро, така си личи :D така и да продолжиш :Р
На врв Bottom