Кајгана форум

Miss Paranoia
Miss Paranoia
Мори, она шарската ми направи лиги, ми се плаче сеа. Секако дека те мразам:*
А ти готвиш а?
Џ
ЏинЏер
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
И споделува готвење. Бар треба...
Miss Paranoia
Miss Paranoia
Miss Paranoia
Miss Paranoia
што треба?
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Да ми носи доручек/ручек. За чистење сме во преговори.
Miss Paranoia
Miss Paranoia
За жена ја побара?
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Тоа не е неопходно де. Не сме сите конзервативни. Само се понудив да и помогнам да ги развие неопходните вештини...
На врв Bottom