Кајгана форум

Ендорфиниус
Ендорфиниус
Ма јок бре веќе, дигам ручна. Јес да им се палам и супер изгледаат, ама како тргнало бубрег ќе треба да дадам на лицитација заради comic merchandise. Башка од Харли, уште чорапи ми фалат само ..

Што се тиче јузера - ендорфин (еден од среќните хормони) + ус (за заокружен латински призвук). Или у суштина - Кажи ми, да ти кажам ..
На врв Bottom