Кајгана форум

Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Ок, го примиле известувањето сите.
Џ
ЏинЏер
@Inglourious Basterd Параноја ми рече дека со воз ќе сме оделе... сори :D
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Одете, нема да се враќате. Плус, ќе ме оштетите финансиски. :(
Џ
ЏинЏер
Ќе ме продадеш у Чегране и ќе си ги вратиш парите :D
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Не е тоа решение, секогаш има пофин и компромисен начин. Само сопственичката на профилот е во комуњарка филм, и глуми Заев во март...
Џ
ЏинЏер
Од кога си ти по пофините начини? :D
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Од секогаш јас сум бил посветен, чесен и искрен. Тоа што некои пробуваат со некакви сечени, лепени и вадени од контекст парафразирања да ме прикажат како поинаков е црна пропаганда. Комуњарска...
Џ
ЏинЏер
Тоа не ми текна. Дури сеа коа подразмислив сфатив дека муабетот за продавањето не дојде од тебе, туку комуњарите ми се заканија дека ќе си ме продал :D
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Нормално. Може и ти раскажале некоја глупа полувистина, за да звучи поубедливо.
Џ
ЏинЏер
Не сакаа да ми ја раскажат полувистината, доволно убедливи беа и без неа. :D
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Комуњарски консензус значи. Супер... Ти личи да паднеш на тоа.
Џ
ЏинЏер
Галабл сум бе па, посилно е од мене :D
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Не е тоа убаво. Така ќе изгубиш добар дел од животот тегнејќи се по возови...
Џ
ЏинЏер
А во спротивно ќе ме удри инфаркт од твојата вожња :D
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Тоа затоа што си галабл и го слушаш мрчењето на една, комуњарка. Ако тоа се случи, би бил инициран инфаркт. Ама не од мојата вожња. :/
Miss Paranoia
Miss Paranoia
мислам дека го решивме прашањето за превоз, дај да преминеме на датум
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Неканет гостин, зад врата стои. :(
Џ
ЏинЏер
Со воС отидофне на крај :D
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Кога се дружиш со луѓе од збор.
Miss Paranoia
Miss Paranoia
Вака кога ќе оживеете некој ретро пост:)
На врв Bottom