*OSS*
Поени од реакции
43

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Aj наредно идење,кое би требало да биде или викендов или за два викенда,ќе идемо на кафе :)Видиш,ја сум забраела дека ти уствари студираш у Cк,си мислим све у Струмица си :)
    P
    Ма не бре... ретко приметују кој што носи...Епа на здравје розе !!! :):)
    Ја седу,чекам рецепт за апчиња и да локам па да искачам.Више сафра ме фаќа.
    Па неможам ни да ти речам поубав да си купиш хаха
    Фала во секој случај
    P
    Аааааа ту сиииииии... како си ми? Како беше ичера? :icon_lol:
    И дај не бегајте...још малу. :back:
    С
    Нормално дека сте поканети бре ... :)
    Поентата е да се видиме што повеќе кајганџии.Ние ќе стигнеме малку покасно најверојатно.Но знам дека ќе се собираат во 17.00 пред Бариста.

Подетални информации кај мадам Малечко. :)
    Тука негде околу сум :):)
    Еве сега домче си се прибрав за празнивице и продолжениве викенди, па баш ми е убаво :pipi:
    P
    Абе ја сам дома.Али ти си на много поубаво место,нели??? :):)
    P
    Мене твојов профил ме потсеќа на песната "хеј мала мала, кад би била мало старија" :pos: :pos:
    С
    Sunshine, јас ќе поминам Скопјеленд во сабота на мини-собиранката во Бариста, што значи, ако си расположена да дојдеш да се ѕирнеме ќе бидам најсреќна на свет. :back:

Патем, малку убавина за драгата:

:pipi:
    P
    :back: Бебууууу... :back: :back: :back: :back: :back:
    Ево ме домаааа :vozbud: :vozbud: :vozbud: Издизам се културно.:)
    Абре супер е ееее...ајде и ти дома.Абе па а на гости кт? :icon_eek::tapp:
    Имај најубав викенд :pipi: ииииии :drk: :kesa: :helou::smir::back: :)
    P
    Hihi,a znachi .. a? :):aplauz: :smir: :vozbud: :drk: Hihiii,zaakon bre... aj kje zborimo.Ja ne mozhu od doma na net...pc ne mi e ok.Vidimo seeeeee!!!:back: Ljubim te.
    Izvini za latinicu.
    P
    Јој бе,ја неам зборови за њум.Само да знам откуде ги е вадила прашања и мирна ќе ми е душа.Измислува доста и затој одговори све...али не се надам на ништо пошто као прво неам среќу и као второ неам тачно напишано. Ти задоволна? :back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom