Кајгана форум

A
Andrew
се сеќаваш ли кога пишувавме и читавме боеми со овој мрсник непрежален?
A
Andrew
се сеќаваш ли кога заедно организирани на скајп си стававме лајкови и си ја јачавме форумската репутација?
A
Andrew
се сеќаваш ли коа го снемуваше и одеше да јаде?
A
Andrew
се сеќаваш ли на десетте диетални заповеди?
A
Andrew
не плачи, он нека плаче!
A
Andrew
<3
Agda Beata
Agda Beata
Мене ова ми е секојдневие. Не ми треба форум за да го имам Форест во животов. :P
A
Andrew
шо па ти
На врв Bottom