Кајгана форум

Miss Paranoia
Miss Paranoia
Втора тура нешто? :) Ќе волонтирам за некој експермиент у Сибир, ватевер...:)
Џ
ЏинЏер
Втора тура евентуално после 15-20 години, така да Сибир е веројатно поизводлива опција. Jа би негде у Африка, не трпам екстремни студови :D
Miss Paranoia
Miss Paranoia
Ебола мач?:)
Џ
ЏинЏер
Боље него од студ да умрам :D
Џ
ЏинЏер
Забавно ни било :D
На врв Bottom