Кајгана форум

S
Samurai Jack
Лажеш, на скајп бевме. :D
Џ
ЏинЏер
не е ист филингот пеер. и у живо да сме биле, на форум па ќе ми фалеше.
Џ
ЏинЏер
А многу ми се свиѓа што кај благодарноста прво си ме пишал мене па после малиот :D Се знае кој ти е повише брад <3
C
Castiel
si znae bradot prvo cic...ovaj pura ide posle bradot :D
Џ
ЏинЏер
мавни се од мојот пост те молам. ако сакаш да кажеш нешто, пиши си нов пост. ок поз <3 :D :*
S
Samurai Jack
Кај сте бе голубчиња. <3 :D
C
Castiel
ako ti smetam da si odam? :D
Џ
ЏинЏер
Само понашај се според бонтон и океј сме :D
C
Castiel
uvek se ponsama :D po bon ton :D
Џ
ЏинЏер
Тогаш сме суперкулокеј.
C
Castiel
koga ne sme bile taka? :D
Џ
ЏинЏер
чат пат понекад :D кога ме нервирате
S
Samurai Jack
Ја брадовите никогаш не ги нервирам, постари се и почитувам! :D
На врв Bottom