Кајгана форум

kjara
kjara
И јас се приклучувам кон честитките. Се најуаво чичко Анчо, многу дињи да си дупиш, да те служи здравјето и да се спремаш за на шеснајсти да ти праиме фешта за роденденот. Позз
M-1
M-1
Коледа Леда
паднала греда
го скинала на деда
дедо се мачи
баба го квачи
со четири јајцина
Пич.а ти мај.ина
Ојјјј КОЛЕДЕЕ!!!!!!

Ојјјј Коледа Леда!!!
Отворај стопане Коледари идат!
Ехааа, ој Коледееее!!
M-1
M-1
Шо подарок доби чичко Анчо за нова година?
Мене стрико и стрина ми полонија мултикултиватор и многу си го сакам.
kjara
kjara
Анчо, кај кого се падна паричката?
Forza Milan!!!
Forza Milan!!!
кај грујо
kjara
kjara
Јас па помислив кај Дињата да не се паднала. :))))
Forza Milan!!!
Forza Milan!!!
дињата се вика Грујо
kjara
kjara
В'тевме, в'тевме и па'ичката кај Г'ујо пак се падна. Ептен с'веќвија е.
M-1
M-1
1.10 Беше коефициент за да паднит кај Груја парата, Анчо влагаше ко аутсајдер, ама изненади и зато кај него се падна парето, ама некако цел ден го немат дан го имат голтнато лебот со си паре?
M-1
M-1
:) ЧД !
M-1
M-1
Која чест ја имат еј Анчо, Ким Јонг Ун да му пишит на профил пријатељов од Самовилана и мој, а тој два посто да не те мават од Асима.
Ало бре земљаче, ма чујеш ли шта ти говорим?
Чуjeш ли теби говорим? Ма троши се свееее, а жаоо ми јее, ал жао ми јеее
kjara
kjara
Ко што би рекол Анчо се прави на три и пол.
На врв Bottom