Кајгана форум

Кариес
Кариес
Те боли некој заб ? :D
LordDragonII
LordDragonII
Умникот треба да го вадам упм
Кариес
Кариес
Како дошло така пошло значи? :)
LordDragonII
LordDragonII
Абе упм, само што не си стоматолог ти си некој електраш :D
Кариес
Кариес
И то баш за Нова година :/
LordDragonII
LordDragonII
како бе ?
Кариес
Кариес
Не коментирам што сум (не сакам да знаат што сум, а ти и навистина погоди :) А да ти поможам не верувам дека можам - не знам каде си и од каде си :)
LordDragonII
LordDragonII
Не го треба на помош море хеј ! :) немој да ми речеш дека имаш потекло од Охрид хахах
Кариес
Кариес
И не сум електраш - ти личам на Радмила Шеќеринска?
LordDragonII
LordDragonII
Шеќерната електраш е ?
Кариес
Кариес
Не не сум од Охрид... Иако имам потекло од струшко.
Кариес
Кариес
Па асистент е на електро мислам.
Кариес
Кариес
Ко ќе размислам добро, мојот аватар и личи на Рада :)
LordDragonII
LordDragonII
хаха незнам дали личи хехе
Ванчо каде за нова година ? :D
Кариес
Кариес
Не сум Ванчо. А за Нова Година - дома.
На врв Bottom