Кајгана форум

S
Samurai Jack
хахахахахаа, ете, не ми текна на тоа гледаш. :D
Џ
ЏинЏер
Нели ќе доаѓашe денес/утре? :D
S
Samurai Jack
Деновиве, башка стиго интернет. :D
Џ
ЏинЏер
Че пукаме подморници сеа? :D
S
Samurai Jack
Секако дека че пукаме. :D
Џ
ЏинЏер
Ти пеер немаш попметна работа? Јуткав еден :D
S
Samurai Jack
Па ве нема...
Мора да се глупирам... :S :D
Џ
ЏинЏер
Бевме до прееска, тебе те немаше :D
S
Samurai Jack
Сум дремел тоа време. :D
C
Castiel
анчо не си играј курот оди легни си...лошо е човек на твои години до волку касно да седи...
Џ
ЏинЏер
жена му не го прима у кревет :D
S
Samurai Jack
со гасиена ламбда сеам, ако промашум букви да знаете зото е тоа така, ок поз.
C
Castiel
не мора у кревет да го прими....ќе го прими на друго место...анчо искусен волк е....
Џ
ЏинЏер
дињите се погодија годинава? :)
S
Samurai Jack
Дињи, лубеници, праски, тикви, све погодено годинава, свака част. :D
Џ
ЏинЏер
хаос диње лудило брааад :D
C
Castiel
А балоните како ?
S
Samurai Jack
хахахахахах, хаос балоне диње лудило. :D
Џ
ЏинЏер
Балоне. Диње. Камење.
Секој да се пронајде :D
На врв Bottom