Кајгана форум

S
Samurai Jack
Ако било пред 2004та тогаш не се рачуна, не беше почнато снимањето на Lost. :D
Џ
ЏинЏер
Не памтам точно, ама поскоро ќе да беше. :)
Џ
ЏинЏер
Во Македонија до сега биле приредувани различни видови Лото: 5/36 - Првото Лото како заедничка игра во време на СФРЈ, подоцна променета во 7/39; од 1992 како самостојна игра во Македонија се приредувало 7/39 како и 6/39, а еден краток период во меѓувреме и 5/45; Последно Лото кое се приредувало е 7/37 се до крајот на 2007.
S
Samurai Jack
хахахахахахаха брад! што стори :D
Џ
ЏинЏер
Информации брад :D
На врв Bottom