Кајгана форум

Pro Femmina
Pro Femmina
#JusticeforМачорка #PrayforМачорка
D
Daedalus
Доста тролаш сесДро! >.<
Windfucker
Windfucker
Антоние сине Тони, ти ли си бе? :D
Pro Femmina
Pro Femmina
Братучетка му. Рејзиел натепаја ни га банче.
М
Мачорка
D
Daedalus
Шраф? Цел механизам му е разлабавен. :D
Windfucker
Windfucker
Море убаво истрола детето, остај тие работи. :D
D
Daedalus
на почеток беше убер епик дури го назначив за најдуховит >.<, послем му опадна кривата на интересност и стана напорен и репетитивен.
Windfucker
Windfucker
Не требаше да оди до екстреми, инаку ќе беше баш прототип за македноска феминистка.
Мора да му признаеме за темата со зајакот на Вучиќ.
D
Daedalus
дада, тоа беше епик, настрана од тоа што одлично ги отсликуваше оние гаднине милитантни феминистки и мизандристки воедно.
М
Мачорка
Детето си е апла конзервативно, патријархално и побожно и од петни жили пробуваше да ги одбрани тие ставови, ама не му идеше баш најдобро и увиде дека единствен начин да им се одмазди на атеистите и фемиститките е да се преправа дека е таков и намерно да ги тресе глупости за да ги искарикира тие ставови.
М
Мачорка
*феминистките
М
Мачорка
А иначе од мене лично беше напатен пошо неколку пати му кажав директно шо мислам, ко на пример коа се филмаше со асистентката и слично. Јбг, требаше да си оговарам по пораки, ко сите останати.
Windfucker
Windfucker
Да бе, тој беше абдалот со асистентката на факултет.:D Хахаха
Тоа беше како извадок од расказ во Вручи Кај.
М
Мачорка
Абе ај тоа шо глумеше ебач, него после тоа идеше у религија и го тупеше за морал цело време ко некој свештеник од 15 век. Напатен си беше и од атеистите, затоа и ја отворил таа темата за моралната супериорност на атеизмот, демек за да им се потсмева.
Типичен квази PRAVOSALVEN XRISITIANIN.
D
Daedalus
За све тоа што кажуеш си во право сем тоа со феминистките. За сва жал, скоро сите феминистки кои сум ги упознал до сеа а се нафурани по тој филм ко онаа Андронешто и тука не зборам за еднакви права итн..
На врв Bottom