Кајгана форум

S
Samurai Jack
Абе со "Ј", изразувај се литературно :D
Џ
ЏинЏер
Не ми оди така, пишувам како што слушам :)
S
Samurai Jack
Типична Каменичанка. :D
Џ
ЏинЏер
Тоа е браД, не се може ништо тука.
Плус ја не се срамам, јас од град сум :D :D :D
S
Samurai Jack
ахахахахахаха врв !!! :D
Џ
ЏинЏер
Абе, а најде женцка со стан?
S
Samurai Jack
Бидна и тоа, се преселив готово. Средена работа е :D
Џ
ЏинЏер
Хаос пичке лудило :D
S
Samurai Jack
хахахахаах, работава е неам баскет ќе играм со камен. :D :D
Џ
ЏинЏер
Хаххахахахахха, тоа е брад, битно е да се снајдеш во моментот. Тоа ти иде буквалнo „со свој камен по глава“ :D
C
Castiel
BraD Слушам у гоце било лудница
На врв Bottom