Кајгана форум

Agda Beata
Agda Beata
50l pivo kje ispijam!
Forrest Gump
Forrest Gump
Не не знам дали Зафирчев е геј, го знам од мал, тогаш ме пипкаше.
Agda Beata
Agda Beata
Ајде, ајде, ќе го лапнеше за малку. :))))
Forrest Gump
Forrest Gump
Среќа, тука си ти да ме браниш.
Agda Beata
Agda Beata
Од кого да те бранам? Човекот не беше никаков предизвик, да го дувнеш, ќе падне.
Forrest Gump
Forrest Gump
Сакам пак да доам. Да ме пикаш по грмушки, да ме пипкаш по цело тело, да ми помагаш да го допијам пивото, да ми чуваш стража ко ќе мочам... Ах!
На врв Bottom