Кајгана форум

Forrest Gump
Forrest Gump
@Saladin @Вокерка @langelina @Hank Moody (и не знам кој друг активен у уметност да го тагнам), креативни ова глумциве у Србија во кампањата,
Forrest Gump
Forrest Gump
да ги вратиме луѓето во театарот. Нашиве, од друга страна скрос забегаа. Банда бескичмењаци.
Hank Moody
Hank Moody
Фасцинантна кампања. Одлично смислена. Во приказна од еден таксист вметнат дел од претстава. Небојша Љубичиќ, каква дикција има човекот. :)
Forrest Gump
Forrest Gump
Мене многу ме бендиса, па морав да го споделам со вас. Јакa ми е реакцијата на оној стренџерот во последното видео...:D
Hank Moody
Hank Moody
Замисли влагаш во такси и те пречекува Мето Јовановски со тоа гласот негов. :)
Saladin
Saladin
Не не не, немој форест така бе, ене ги формираат хорови, октети, СЕКС-тет(к)и... тајзиња, мајзиња... немој така. Па и претстави со пропаганда за чисти нации, крвави сценарија... :D
Forrest Gump
Forrest Gump
Мето ко студирав Скопје секој ден го гледав на паузата за доручек. Имаше гаф на една колешка у врска со тоа. Одиме до локалниот чичко со количка гевречиња и јогуртче
Forrest Gump
Forrest Gump
И многу пати таму беше и Мето. Изгледа им одеше муабетот. И оваа колешкава место на чичково, му се избаци на Метката за количинска побарувачка на гевречиња. Уше ја заебавам за тоа. :D
Forrest Gump
Forrest Gump
@Saladin: Јелена Жугиќ и Билјана Беличанец влегоа во политичари. Доста беше обратното.
Hank Moody
Hank Moody
Седи во МНТ Центар во бифе. Одам да се запознаам со него ми се тресе рака од возбуда. Ми вика: Зошто таква трема, па јас не сум нешто посебно, обичен човек како и ти. :))
Forrest Gump
Forrest Gump
:D Цар е човекот. Една од нашите најмаркантни и истовремено толку скромни појави.
langelina
langelina
Секоја чест! За жал, јас имам доживеано друго нешто. Пред неколку години се враќам во градот со една театарска претстава годишно и без репертоар, па не е ни чудно да заборави човек како изгледаат глумците. .
langelina
langelina
Саатот е 22 и освен 10 таксисти и 6 патника нема никој друг на автобуската. Еден таксист веднаш ми падна у очи и тргнав накај него. Човекот ми го зеде куферот, онака како на филм, седнав во таксито и тргнавме.
langelina
langelina
Обично не праам муабет со таксистите, ама не можев да издржам да не прашам: Извинете, Вие нели сте глумец?
langelina
langelina
ДА, ми вели човекот среќен што го препознав. Ама знаете, децата отидоа на студии, па не стигнуваат платите... Се надевам дека децата завршија и дека конечно ќе му се исполни желбата да го постават Чехов.
Setsuko
Setsuko
Обично таксистиве машински имаа завршено, се смениле работите гледам. :))
Креативен и модерен пристап има кампањава што е за восхит, а од друга страна тоа докажува и што сѐ мораат да прават актерите за да го зголемат интересот.
Back
На врв Bottom