Кајгана форум

leandra
М
Мачорка
Знаеш дека и мене ми се случи истата работа со Евреинот, си викам што го нема, да не отишол СС дивизии да формира, па после ми текна дека го акнав на игнор.
leandra
leandra
Некако ко празно да ми дое, па почнав да го барам и го најдов во игнорирани:)) Имам една голема листа за пациенти, вака форумов е доста поубав. Евреинот ми е последен другите и годишнини слават :)
leandra
leandra
Не е тој. Овој е многу глуп. После ќе го средам месец дена му се токмам, али не најдов време :)
М
Мачорка
А па демек Евреинот генијалец беше, не зезај, глуп беше ко тракторска гума. :)
leandra
leandra
Евреинот беше дете. А овој појќе ко на Нескафе ми удира.:))
М
Мачорка
Евреинот е бе, глава сечам, само сега си измислил дека има 4 деца, пошо ваљда увиде дека е дебилно да тупи за наталитет, а да нема ниедно дете. :D
leandra
leandra
А спомна ли црнци негде? :)
М
Мачорка
Црнците му се постојано во мислите. ;D
Прееска сум му направуела една мини психоанализа. :)
leandra
leandra
Одлична анализа морам да те пофалам, од сите аспекти си го разглобила, споменик за тебе. Дај од фемина линк кај пишувал да прочитам жити се :)
М
Мачорка
leandra
leandra
Информација

Немате дозвола да го користите системот за прабарување.

Немам јузер таму, од дискусии најди линк.
leandra
leandra
Он е 100% ист стил на реченици. Јао валери:)))
М
Мачорка
Иначе сеа видов дека со овој идентитет има 3 деца.
4 на еден форум, 3 на друг , 5 на трети, има сигурно 20 виртуелни деца...ќе го подигне наталитетот богами.
leandra
leandra
Стај ги у темана жити се, кога ќе ми е досадно да се навраќам. Она последното со Германците од тука го има ископирано, од неговото. Демир Хисар форумов. Страшно е што не е само он, туку пола се за вистинско лечење.
leandra
leandra
На Кајгана имаше три сестри :))
М
Мачорка
Ќути у п.м, интернетов е легло на ментиши.
Затоа е добро на време да се разоткриваат, да не си закачи некоја девојка некој психопат на врат.

А за сестрите не сум знаела, сигурно и тие му се имагинарни. :D
Back
На врв Bottom