Кајгана форум

ZeenaK9
ZeenaK9
Јас :D Mалово пробува фраер да се праи, али матријархално го воспитуваме со Милка. Нема главни мажи кај нас дома :D Иначе супер се, Мила е доста толерантна, али сепак си има граници, кога ќе ги надмине малово она само заржува и он бега, така да ја почитува и тоа доста.
На врв Bottom