Кајгана форум

Urban_Mover
Urban_Mover
Богами ѕвер е, прав ѕвер...уште не знам се што може чудово...како и да е презадоволен, па уште кога ми стигна и заштитата од алиеспрес, сеа уште поѕверски изгледа.Сега баш гледав клипови на јутуб за samsung galaxy gear - часовникот, ама сеуште е скап, само за него 300 евра не ми се дава.
Се на се прескреќен сум што го имам :-)
Твое искуство до сега, коментари? :-)
A
AL.
Истото и кај мене важи сеуште има неоткриени тајни телефонов.Презадоволен досега немам збор.
За gear и мене не ми се правеше ќејф пошто е скап,само телефонот ми беше доволен не ни размислив за gear.
Исто така зедов flip case но не ми е баш удобен се нервирам...па затоа и јас сакам да порачам заштита како твојата црна боја или друга потемна нијанса.
A
AL.
Иначе да те прашам дали го гасиш тоа power saving mode или ? Кај мене од кога го зедов ми е приклучена таа опција.
И дај кажи ако има некој интересни апликации или игри,не знам што да спуштам,хаха :) .
Urban_Mover
Urban_Mover
Исклучено ми е мене power saving mode, уште дента кога го земав телефонот, тоа е практична опција само кога немаш батерија, вака не ти треба, барем според мене.А за игрици и апликации што знам...од апликации стандардните ги имам, а игрици си ја симнав Asphalt 8, ти ја препорачувам не знам како јако излгеда на телефонот, графика лудило, и самата игрица е јака.
Urban_Mover
Urban_Mover
Имам и други симнато, како Fast and Furios, Call of Duty и Fifa 14,ама не сум ги инсталирал сеуште неможам да ти кажам какви се:-)
А за заштита и јас сакав прво флип ковер, ама низ Скопјево никаде не најдов, и кога разгледав на нет кога ја видов таа од Spigen заштитата, поточно белата боја се заљубив на прв поглед, и одма ја нарачав.
Back
На врв Bottom