Кајгана форум

dantemkd
dantemkd
па тоа ти е Devil May Cry мене ме разоцара последната борба не му бесе ни приблизно достоен на Dante :3 ги имаш ли играни игрите ?
2
~2A
Неее, за жал компјутеров нема да издржи сега, па во иднина очекувам да земам нов и ќе ги пробам.

Сите ги фалат игрите..
На врв Bottom