Кајгана форум

ManUtdChampions
ManUtdChampions
греота е бе, греота.
2
~2A
Можеби малце на комичен начин напишав, ама навистина е жално за Кагава, па и за Заха зошто да не го искористи...

Ми го клава Јанг којшто е директен кривец за единствениот гол на натпреварот, стариот Гикс кој со дедо ми треба да седи и да пија топла ракија.

И уште на сето тоа капак, дава до знаење дека можеби нема да земел нови играчи и дека е задоволен со моменталниов ростер...
ManUtdChampions
ManUtdChampions
Јасно е дека Јанг и Гигс не смеат да играат прв состав во дерби. Ама тоа е, мора да се поглупира во стил на Ферги. За последното, курац е задоволен, нема кој да земе, тоа е проблемот.
2
~2A
Че видиме до крајот на трансфер пазарот уште колку е ден-два?

Со оглед на тоа што сите потенцијални засилувања не корпосаја, задоволен ќе бидам и со Фелаини. Клеверли се труди се се, ама не знам имам некое чувство дека не го бива за да биде првотимец.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
До утре вечер 23:59:59. Иначе јас сакам и некој малце покреативен играч, само Фелаини нема да ме задоволи. Еве нека лупнат пари за овој Ерера, може ќе го биде. :D
2
~2A
Интервјуата на Мојс не ми даваат надеж ни да помислам на некој креативец, зато ти викам и со Фелаини ќе бидам задоволен. :D

Да се надеваме дека ќе го биде, доколку го земат.. :)
Back
На врв Bottom