Кајгана форум

khz777
khz777
Среќа имам луѓе во погребално барем попуст ќе ми дадат ем осигурано место .24 часа со таква не би издржал .
PIRATIC
PIRATIC
Оти бе така ... ќе те носи по шопинзи во Солун, по одмори во Шпанија, по елитни кафичи, ресторанти и бутици ... е сега она тебе ќе те носи/влечка таму ама ти си тој што треба да го одврзе кесето ... :):):):)
khz777
khz777
Таквите луѓе се претежно себични , и полни себе така да ова спаѓа во соништа нема да се оствари .
PIRATIC
PIRATIC
Знам ... ниту ти ниту јас не ќаруваме таков тип на женска ... конзумеристичка шмизла ... висококласна госпожа ... цел ден се искинав од смеење на овие два израза !
khz777
khz777
Абе ја не ни сакам и гратис да ми ја даваат ќе им ја вратам :)
PIRATIC
PIRATIC
A ако ептен ти се свиѓа :)
khz777
khz777
PIRATIC
PIRATIC
ЈБГ ... така е во право си :D
На врв Bottom