Кајгана форум

SaltNPepa
SaltNPepa
Може, ама она не може односно не смее(според лабрадорскиот кодекс) да ти остане должна. Мора да ти врати едно лигавење со јазичиштето што го има :)
Pinkie Pie
Pinkie Pie
душаааааа :3
SaltNPepa
SaltNPepa
бидејки е во Кочани повели кога сакаш(после овој месец да се откачам од полагањата) на прошетка, Пепа сака да се дружи :)
Pinkie Pie
Pinkie Pie
Каква храна обожава да јади ?
SaltNPepa
SaltNPepa
jas cuvam labrador, znaci se kaj nas se jade :D
Pinkie Pie
Pinkie Pie
душааа , мојата обожава јајца варени ама од нив и се пра многу гасови....
SaltNPepa
SaltNPepa
mojava do sega nema odbieno hrana, tuku ako moze i uste za nea, jade se i gotveno i dehidrat
На врв Bottom