Кајгана форум

D
Doc Holliday
Нема,немај гајле,едни може да не ве видам.
Инаку не функционира тагнувањето така,Lu функционира :D
SaltNPepa
SaltNPepa
Немој да се вадиш дека неможеш да не видиш, ке има само едно бебе лабрадор, јас изгледа нема да ја вадам што значи ке стојам покрај кафез.
D
Doc Holliday
6 очи ќе отворам за да ве барам :D
D
Doc Holliday
Да не труеме во темата,тука ќе праиме муабет.Кога два пати? Еднаш на Белви на ЦАЦИБот,а вториот пат? :D
L
Lu
Еве и јас ја поддржувам изјавата на Наде, ако утре не ни се претставиш за да се запознаеме, ќе ти се налутиме :D
SaltNPepa
SaltNPepa
Па на Белви и на факултет :P плус Белви беше два дена, ајде едниот ке ти го опростиме ако не си бил :D
D
Doc Holliday
На факултет не те ни видов најискрено :)
На белви двата дена бев,ама првиот ден ми беше онака многу брзо,дојдов ме запишаа и си отидов.
Утре само ради вас идам на изложба :)
SaltNPepa
SaltNPepa
Lu го слушаш ли ти ова, само ради нас, почастени сме :D
L
Lu
Слушам слушам, само ај да видиме дали ќе си го одржи ветувањето :D
D
Doc Holliday
Видовте дека не сум коркач? :D
L
Lu
Видовме :D
D
Doc Holliday
Не заборавај на Астричка да ми ја изгњавиш :D
SaltNPepa
SaltNPepa
Па на толку молење јас да бев ќе дојдев само за да се откачам :P
D
Doc Holliday
Не е до тоа бре Наде,мило м ие што се запознавем.Да е до мене,уште сеа би дошол пак :P
L
Lu
Еј види види, го слушаш ли ти ова Наде, толку време му требаше да собере храброст да се запознаеме, а сега да е до него би дошол пак :D
Следна изложба ќе има на почеток на Мај во Скопје, така да таму обавезно повторно ќе се видиме.
А што се однесува до мене, ионака скоро секој ден одам во парк, кога сакате може да поминете да се видиме пак :D
Наде, следен пат и Пепа да ја донесш :D
SaltNPepa
SaltNPepa
Е следната изложба драги мои јас нема да бидам, ќе си одам дома таа недела :) а за Пепа му кажав јас на Горан, ќе ти пренесе тој :)
D
Doc Holliday
А да,Наде била многу добра и не покани летоска да одиме во Кочани да сме ја посетеле Пепка.Кој знае,може ручек и пивце ќе части :P
Back
На врв Bottom