иначе лагаах и милан со вие 4.... 5-1 тепаа. А 50те денара ги дадех на друго ливче, 10 утак. начуках и ја Дебрецен и Ајакс ма ебаа. ПИЧКААААААА! Ќе фатаах.
R
Roten 96
ццццц мене нема кој не ма еба...од германија сите само Хановер шо си а фатив ап се до Дебрецен(ја сеа од тебе дознавум дека изгубиле или нерешен играјале) па после Челзи па Тотенхем па Малага ЛОЛ ццц...
0-1 курвите. Еми на другото ливче па. Дортмунд, Малага, Тотенхем, ПСЖ....а за 200 го уплатих. И воа 50, 250 денара одеа у Нечко вадан. -.-'
R
Roten 96
еегидии и ПСЖ глеам...абе шо ден е вадан...-.-' лол..кеса ке си ставум и не пишуам веќе..спасо ке го бркум во европа лига хаха..ама ти требал си да испробиш со тие италјанските ти кажав Днипро и Хановер ти са сигурни..
претходнио викенд не играјав сабота па одев во недела и утнав там на кој беше не знам..ама кур не испадна па ништо...ај има ЛШ и Европа лига ваа недела може ке са потрефе нешто DDD
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.