Кајгана форум

Ashburton Grove
Ashburton Grove
Ok no more spoilers for you ! Sto poveke vleguvas vo dlabokata zona na OP tolku pointeresno stanuva :))
Ashburton Grove
Ashburton Grove
Инаку како ти се допагаат карактерите ? анимацијата ? Гласовите ?
2
~2A
Најпрвин ми беа неубави оти пред тоа гледав Наруто, па Death Note (ова е врв од аниме досеа! ) :))
Па се навикнав.. интересни ми се,анимацијата негде има мали грешки пример со фластерите на лице еднаш од десно,еднаш од лево.. ама добро е! :)
Гласовите се смеам на Усоп нон стоп со Луфи најсмешните ми се и тоа еленчето Чопер па и овој Mr.2 хаахх,добри се скоро сите гласови.
Ashburton Grove
Ashburton Grove
штом ти е била интересна Скајпија арката натаму има да цркаш од возбуда :D :D
2
~2A
Чути до 181ва сум, мислев дека е мртов од Вајпер ама ништо... :/
Ashburton Grove
Ashburton Grove
po kolku epizodi dnevno kckas ? :D
2
~2A
Зависи некогаш по 2-3,некогаш ко ќе запукам и до 8-9 фаќам. :D
2
~2A
Кој би рекол дека Зоро ќе биде спржен до смрт.
Санџи, Усоп (не го сметам),Ган Фал , Вајпер,Робин?!?! сите спржени од ова Енел.. уффф ептен е јак ептен!
Ashburton Grove
Ashburton Grove
хмм да има многу јака моќ тој Енел само што натаму ќе си го добие :D ,не си завршил со оваа арка ,така ?да не спојлам ..
Ashburton Grove
Ashburton Grove
инаку слабо се секавам на некои детали :D немаше да ми текне на Вајпер ако не идев на гугл :D
2
~2A
Warrior of Shandia ! :D
2
~2A
Знаеш само што е глупо,што при секој крај како што беше со Крокодиле,така и со овој Енел сите оживуваат само негативците не. -.-'
Ashburton Grove
Ashburton Grove
Че те испојлам сеа ,после ќе го видиш Крокодилот како се бори на страната на Луфи :D
А за Енел сеуште нема ништо во мангата ...ама би требало да се појави и тој :))
2
~2A
Т:е. остана жив тој сеа видов... уфффф ВИСТИНСКИ НЕГАТИВЕЦ беше досега мадафакерот :D
2
~2A
Мноооогууу јакооо :D
256 епизода сум ... Lucci i Kaku ептен јаки. :D
2
~2A
471 ! :)))
Ashburton Grove
Ashburton Grove
Hmm ,Marineford добра арка е ... иначе погоре Луци и Каку мн добра битка беше тоа !
2
~2A
Каку го усраја со жирафата бе :)).
Иначе сеа мн. јако е ... :D :D
Лав и Кид пиратите ептен ми се бадас :)) особено Лав.
Ashburton Grove
Ashburton Grove
Мало спојлерче : Луфи и Лау ке формират алијанса ^ ^ во моментов мангата е тамо ... се здружија да истепат Јонко изглеа :)
2
~2A
Абе уште рано е :P во борбата сум уште за да го ослободат Ацета :D
Whitebeard убав ќотек сеа за сеа изеде.
Back
На врв Bottom