Кајгана форум

D
Doc Holliday
искрено,не те ни видов дека беше таму.јас си отидов коа почна изложбата.Видов милијарда лабрадори,ама тебе и пепа не ве видов :(
SaltNPepa
SaltNPepa
Ајде утре и прошетај се малку, нашите рингови беа ставени понастрана, не беа кај главниот ринг, туку позади него имаше уште неколку.
D
Doc Holliday
Бев и кај тие три ринга.Главно стоев со караманите,ама и др кучиња ги видов.Вие со пепа што направивте?Утре ја седам цела денес си отидов заради другариве не им се седело -.- Ќе бидеш утре ти таму
SaltNPepa
SaltNPepa
Да, ке бидам и утре се такмичиме. земавме R.CACIB :) утре поубаво да прошеташ, ке не суди Вибор Јежек, ако пак не сменат, така да околу тој ринг ке бидеме.
D
Doc Holliday
Оо браво :)
Па чекај бе нели е утре специјалка на тип на бул териери или ме излажале?
SaltNPepa
SaltNPepa
Не те излажале, но има и уште еден цациб. :)
D
Doc Holliday
денес,признавам срам ми беше да дојдам да се поздравам,а те видов,а мислам дека и ти ме виде,црно/бел дуксер,плави фармерки,така попун дечко со цигарче у рака.Ептен беше со мн луќе околу инаку ќе дојдев :(
SaltNPepa
SaltNPepa
не сум те заприметила, ке се караме :) одиш на пракса во ветеринарната во Автокоманда?
D
Doc Holliday
Не бе,овие ретардираниве не не носат уште.Жими еден де што бев кјај диме и тоа е се :/
SaltNPepa
SaltNPepa
Кај Диме и да одиш,тоа ти е моја препорака,прашав пошто гледам дека доагаат деца во амбулантата. Ако можеш да бираш и ако стварно сакаш да го работиш ова, учи и на пракса кај Диме.
D
Doc Holliday
Да да,добар е многу човекот,и разбира тоа,секоја му чест :)
а од автокоманда купував за кучката што ми требаше,а не знам докторите какви се
SaltNPepa
SaltNPepa
е баш си одбрал од кај да купуваш :D многу се евтини
D
Doc Holliday
Аха сигурно,750 денари за поводник :D
и 10 денари за апче ми земаа xD
SaltNPepa
SaltNPepa
па затоа и ти велам, ама си одбрал. за ветеринарни работи ке си бараш кај Диме, барем апчиња претпоставувам за чистење од глисти имаат. а поводник од петшоп,мал милион ги имате низ ова Скопјево
D
Doc Holliday
абе да,ама мене итно ми требаше и плус се брзав.Купував и неостомосан ампула од таму па ај да и купам и нешто.од таму и храна земав за нејзе и за мачорот(читај свињата :D )
SaltNPepa
SaltNPepa
Чекај, ако си на брзање бил, значи некаде во Автокоманда живееш?
D
Doc Holliday
Нова колонија(Идризово) :)
SaltNPepa
SaltNPepa
хахаха морам да се насмејам за ова Нова колонија, оти кога одев на фарма минував од таму и се смеевме со колегите ко нетаман,сабајле во 6 и пол и немаше жива душа во автобусот
D
Doc Holliday
Во кој автубус?
Качи се во 6 и 20 од колонија воавтбус бр 54,ако успееш да се симнеш кај сакаш,ја ти симнувам капа.Треба бааги тренингза тоа :D
Back
На врв Bottom