Кајгана форум

SaltNPepa
SaltNPepa
Не, Play Full Team е на Елена и Билјана, јас имам кутре од нивен одгој, и многу се дружиме, соработуваме и пак се дружиме :D
SaltNPepa
SaltNPepa
Doc Holliday
Doc Holliday
да да,видов од после,мноху убава кучка(пу пу да не ја урочам :P ) Не си ја спарила уште?
Doc Holliday
Doc Holliday
Инаку,и мајка и и татко и се ЛЕПОТАНИ
SaltNPepa
SaltNPepa
не, уште е млада, се однесува како кутре од 3 месеци. ете дојди барем на една изложба викендов ке ја видиш,таман ке се запознаеме :)
На врв Bottom